miss her ~
Friday, October 28, 2011 • 2:42 AM • 0 comments
hyep ,, awak sume pe kaba ? baek ? alhamdullilah :)
kiah nak cerita kat korang nih yang aku rindu dia ,, kiah bukan rindu boyprend ,, kiah rindu awah abang kiah ,, arwah abang kiah dia meninggal mase tahon 2006 ,, miss dia sangat-sangat ,, mase tuh kiah baru darjah 2 ,, arwah abang kiah tuh dia yang first ,, dia meninggal sebab accident ,, sedih tau tengok video yang orang rakam time dia accident ,, bengang gileh kiah orang yang langgar abang kiah tuhh ,, tapi nak buat macam mane kan ALLAH nak ambek nyawa die ,, kite juz b'doa untok dye ,, kiah doakan dia berada di tempat orang-orang yang soleh dan solehah ,, aminnnnnnn
0ke lahh ,, sampai sini sudaa ,, gtg ,, kiss ckedd ,, muachhh <3
miss kamoOoO sangat sangat sangat sangat sangat sangat

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome

Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Happy
Status : Me know me cute :p

Chating here ♥
Leave your footprint here


Just Give Me A Reason ♥
Let's dancing !

Credits ♥
Beautiful

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: KiahRidzuan