aman kejap rumah aku ~
Monday, November 14, 2011 • 5:23 AM • 0 comments



hye . how are youh ? speaking kejap . lama dah kiah tak update blog ken ? kih kih kih . lama kep . baru berapa ary/minggu kan ? hoho . okeyh , sekarang kiah nak cerita yang rumah kiah nih aman buat sementara . huh ~ nak tahu kenapa ? mehh kiah nak cerita . kiah ada kembar tau . kembar kiah lelaki bukan perempuan okeyh ! biasa korang dengar kembar perempuan same perempuan ken ? kiah nih special sikit . *eleh special larh sangat ken* kiah selalu bergaduh dengan dia tau . kalau dia ade larhh . kalau dye tak ada kiah nak gadyh dengan sapew kalau bukan dye . HAHA ~ sawan kejap :DD . dia selalu nganjeng kiah tau ! tak suke lhaa . huh . dye selalu pukul kiah . kiah pukul dye balek . kiah tak pernah mengalah pun dengan dye . lantak arghh . kesah ? kiah rasa happy sangat-sangat hari ini . boleh update blog tanpa ada siapa-siapa yang menggangu . dan tak ada siapa-siapa yang mengganggu kiah 0n9 lame-lame . tapi kalau tak ada dye sunyi jugak rumah nih . biar larhh .  0keh , dah habis dah cerita kiah . bubye ~

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome

Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Happy
Status : Me know me cute :p

Chating here ♥
Leave your footprint here


Just Give Me A Reason ♥
Let's dancing !

Credits ♥
Beautiful

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: KiahRidzuan