Sepak nak ?
Wednesday, May 30, 2012 • 11:37 PM • 0 comments


Hye kamu , kamu dan kamu :r: Kiah:face16: sangat ngan sekor budax nihh , Budax form 1 . Tak tahu larhh dye kelas apee . Pandai ke bodoh ke kiah tak tahu . Badan budax nihh agak gemox . Sedang sedang lar badan dyee :88:

Kiah kan sekarang sekolah petang . Almaklom larh kan bangunan tak cukop :face48: Kesian kann . Bangunan pun tak cukop . Soo , sekolah petang mesti larh kene semayang Zohor and Asar . Kiah semayang duluh sebelom rehat . Budax perempuan memang gytuhh :47:

Kiah kan selalu tinggal kaen semayang kiah dekat surau . Tujuan dye bukan nye untok dipinjam . Tujuan dye kiah malas nak bawak pegy kantin . Nak pegy beli sibok ngan kaen semayang . Tak suke larhh :face57: Nak suroh member tolong pegang dye pon nak pegy beli jugakk :88:

Straight to the pointt . One day , kiah letak larhh kaen semayang kiah dekat surau macam biasa . Masok-2 surau nak semayang tengok-2 dah takdee . Eiii , tuhan jew larhh tahu macam mane marah nyew hatikuu :face31: Terpakse larhh pakai kaen semayang surau yang suci lagy bersihh:face10:

Errr --' Kiah kan semayang berjemaah . Dah siap semayang tuhh , kiah ponn ngintai larh kaen semayang . Tengah syok-2 carik , kiah pon terpandangg . Kiah tengok lame sikett , macam kenal kaen semayang . Kaen semayang aqu nihh :b:

Then , kiah pon tengok si pemakai nyee . Gemox larh pulak budax nihh *dalam hatii* :face34: Yang kiah lagy bengang kan dye ambek kaen semayang kiah dye lap kat hidong dyee . Gerrr , Kiah memang suke kalau orang buad gytuh dekat kaen semayang kiah kan :face51:

Dah larhh dekat hidong dye tuhh ade pelohh . Eeee :face15: geli purlak kitee . Dah nampak tuhh ape agyhh , ambek arr kaen semayang kiah . Member kiah pegy ambekk . Member kiah cakap kalau nak pinjam kaen semayang orang bagi salam duluhh :face73:Then , kiah pulak cakapp , miskin sangat kerr tak mampu nak beli kaen semayangg . Heee :face12: jahat betol ayat kiah kan ? Kesah pulakk :131:

Kiah pun dengan ringan tangan kiah melipat kaen tuhh . Kiah tengok dekat dagu kaen semayang kiah uhh TERKOYAK :r::r::r: Perghh , lagy larhh aqu nak marahh . Dalam hatii , mak aii besar betol kepale budax nihh . Saiz kepale gajah ke lembu budax nihh :face8: Susah payah kiah kecikkan kan kaen semayang uhh . Dye dengan senang lenang buad koyakkan . SHITTT :face11:

Keesokkan haryy tuhh , pegy sekolahh kiah pandang jerr budax tuhh . Kiah pandang dyee , dye pandang laenn . Kaw tahu takott . Nanty saye belikan awak kaen semayang yew awak . Special untok awak :132: Haa , awak sebelom tuh nak saye nak tanye saiz kepale awak berapee ? Nanti senang larhh saye nak belikan untok awakk :face30:

Takpayah susah-2 awak koyakkan lagikann :123: Keyy , gtg . Nanty entah pape lagy kiah merapuu . Bubyee awakkkk :9:








OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome

Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Happy
Status : Me know me cute :p

Chating here ♥
Leave your footprint here


Just Give Me A Reason ♥
Let's dancing !

Credits ♥
Beautiful

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: KiahRidzuan