Takotttt :'/
Saturday, June 9, 2012 • 8:44 AM • 0 comments

Heyy , Kiah nak tanye korang nihh . Korang pernah nampak hantu tak ? Kiah tak pernah nampak hantu tapi kiah pernah tengok . HewHew:face12: Kiah tengok dalam tv jewpp . Pernah tengok jugak larhh kire nye kann:11:

Tadii , kiah bukak larhh fb . Then , kiah terbace satu link budak nihh dye tulis ade budax hilang pakai baju warne biru , kalau jumpe budax nihh sile hantar dekat balai polis berdekatan . Bukak bukak terkeluar satu hamba Allah yang amat menakotkan :face16:

Korang tau tak ape . Gambar hantu p_c_n_ :face24: Perghh , nak terkencing pon ade time tuhh . Kiah pon ape agyhh , takkan larhh nak tengok jewp gamba yang tak mengerikan langsong tuhh . Kiah tak off laptop kiah lari kebelakang laptop kiah cabot teros bateri laptop :face12:

Time uhh tak kesah dah takot laptop nihh rosak or papeje larhh . Asalkan kiah tak nampak dah muke tuhh . Err -..- Lepaz nihh kiah akan berhati hati #cewahhayatt# . Kiah nak cakap kat budak tuhh # Tahniah kaw dah buad aqu takot . Sampai aqu nak pegy tandas pon aqu takot # :face46:

Lain kalih jangan letak lagy tau link camtuhh . Takot kann ade orang mati tengok gambar tuhh . Orang zaman sekarang boleh kiree . Tengok tu pon boleh matii . Sumpah serik gylee . K arghh , nak pegy tido :face35: Dah malam ! Esok nak bangon pagi semayang subohh:face52: #macamsemayangjewpp#

Esok kiah update lagy ehh . Kbhaii muah sikett . Mmuuaacchh
:face19:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome

Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Happy
Status : Me know me cute :p

Chating here ♥
Leave your footprint here


Just Give Me A Reason ♥
Let's dancing !

Credits ♥
Beautiful

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: KiahRidzuan