FREEDOM !
Thursday, November 1, 2012 • 7:44 AM • 0 comments

Hi,

 Yeayy , exam dah last year dah habes ! Happy jewp rase . Yew r boleh bukak laptop 24 jam * meletop laptop japgi * Haha , tak ada dah orang cakap bace buku ! Jangan nak baca muka buku + novel jewpp . Hewhew >< Kiah minat baca novel ohh =) Btw , result dapat dahh . Tapi Kiah tak tahu lagi dapat num berapa . Kiah check kat SAPS unn tak ade jugakk . Just ade markah jewpp . Math kiah gagagagagagal ! Ouhh , ape boleh buat . Tapi membe kiah yang pandai math un gagal jugakk . Yang tak pandai math jugak yang lulos . Tapi , Kiah tak pandai math . Kes nya lupa formula . Mula2 belaja pandai . Time pekse mula lha gelabah lepas tu pandang kiri kanan , depan belakang nak mintak jawapan . Adat lha tu kalau time periksaa nak meniru . Subject laen semua kiah lulos . Math jah tak . Harap harap tak turon kelas ! Aminn :D Eheh , membe kiah ade due E ! Habes lha dye tahon dpn . One more ! Tady kat sekolah cekgu ade panggil budak yang hantar borang nak jadi pengawas . Kiah pon hantar jugak ! Tapi kiah tak pergi . Sebab ? Sebab takot kena interview ngan cikgu ! Padahal tak kena pun . Bafak rugi nye kiah tak pergi . Tak pe lhaa , nak buad macam mana . Takdok rezeki :( Tahon depan boleh minta lagii . Oke lah , bye :*



OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome

Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Happy
Status : Me know me cute :p

Chating here ♥
Leave your footprint here


Just Give Me A Reason ♥
Let's dancing !

Credits ♥
Beautiful

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: KiahRidzuan