Selamat Hari Raya !
Monday, August 5, 2013 • 12:46 AM • 0 comments




Hey hello people :D Lama kita tak bersua kan .Cewahh . Korang sihat tak ? Lama Kiah tak update kan . Dah berhabuk blog nihh * tiup-tiup habuk * Banyak betul taik cicak . HAHA . Oke , harini dah 27 Ramadhan . Sekejap je kan masa berjalan . Pejam celik , pejam celik dah nak raya . Lagi 3 hari umat islam nak beraya right ? Kiah raya tak balik kampung pun . Maklunlah kampung pun jauh . Memamg untung ah siapa kampung dia dekat hmm . Teringin nak beraya dekat kampung actually . Tapi apakan daya :/ Bercakap pasal raya ni kan baju raya kiah tahun ni colour Biru turquoise . Ingat nak beli colour orange but size tak ada . Mana nak ada sizenya kalau dah beli last minute . Memang menyedihkan , Tahu lar badan kiah ni kecik . Erghhh . Tahun ni kalau dapat duit raya banyak nak beli fone baru . Eh , ada lagi ke orang nak bagi duit raya dekat Kiah ni ? Mesti lah ada kay ! Kuih raya dah buat sikit . Baru buat kuih almond london . Kuih favourite tuu . Lagi satu kuih favourite kiah kuih batang buruk . Fuhhh , kiah minat betul lah kuih tu . Tapi kiah tak pandai ah nak buat kuih tuu . Susah ! Tahun ni tak tahu lah kenapa tak ada semangat langsung nak raya . Harap harap larh raya tahun ni best . Lepas raya nak kena mengadap buku pulak . Almaklum ah nak PMR . Oklah , sampai sini dulu kiah story . Lain bulan kiah update lagi eh . Kbabai olls :*

OLD
This owner ♥
Thank for coming


Welcome

Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Happy
Status : Me know me cute :p

Chating here ♥
Leave your footprint here


Just Give Me A Reason ♥
Let's dancing !

Credits ♥
Beautiful

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: KiahRidzuan